Pilgrimsmusslor med avokadokräm och granatäpple

På nyårsafton blev det en god 3-rättersmiddag och förrätten bestod av pilgrimsmusslor som var stekta i smör. Till pilgrimssmusslorna serverades en avokadokräm samt granatäpple. Ovanpå ringlandes sedan sojasmör samt lite flingsalt.

DSC_0401 DSC_0411 DSC_0415

 

 

 

 

Annonser

1 thought on “Pilgrimsmusslor med avokadokräm och granatäpple

  1. Ping: Nyårsmiddagen | Jennies Mat och bakning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s