Nyårsmiddagen

Som jag skrev tidigare blev det 3-rätters på nyårsafton och den första rätten var pilgrimsmusslor med avokadokräm och grantäpple. https://jenniesmatochbak.wordpress.com/2015/01/02/pilgrimsmusslor-med-avokadokram-och-grantapple/

Huvudrätten bestod av lammracks med grillad sparris och en massa rotgrönsaker. Lammracks hade jag marinerat i olivolja med citron, salt, rosmarin och timjan redan på morgonen. Så när jag väl tillagade lammet var smakerna perfekta.

DSC_0383 DSC_0425

Till efterrätt blev den vanlig vanilj cream brulé som serverades med björnbär och granatäpple.

DSC_0435

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s