Lördagsmiddag pilgrimsmusslor och tonfisk

I helgen har det blivit många timmar i köket med att testa lite olika recept. Allt kommer eftersom men jag börjar med lördagsmiddagen.

Förrätt
Pilgrimsmusslor som låg på en bädd av ärtpure samt dekorerad med sparris och parmesan. Rätten bestod även av lite granatäpple.

2015/01/img_1751.jpg

Huvudrätten
Det blev tonfiskfile med ett täcke av sesamfrön och parmesan. Till det serverade jag en potatisgratäng med vanlig potatis och sötpotatis samt även en ärtpure

.

2015/01/img_1753.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s