Risotto med pilgrimsmusslor och räkor

IMG_1786

I lördags tillagade jag för första gången egen risotto och det blev ett riktigt bra resultat. Själva risotton gjorde jag efter ett vanligt grundrecept men ändrade lite här och där 🙂 men i det stora hela blev första försöket ett vanlig grundrecept.

Pilgrimsmusslorna stekte jag i smör och hade på flingsalt och direkt när de var klara vände jag snabbt ner räkorna i stekspadet som var kvar och fick på så sätt en väldigt god smak på räkorna. . Jag valde även att ha smörstekt sparris och riven parmesanost ovanpå.

IMG_1789

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s