Hjärtan med kokostosca

Till jobbet för någon vecka sedan ville jag göra fika, då det var dagen innan alla hjärtansdag blev det i hjärtformat. Då vi ha allergi mot choklad valde jag ändå att utgå från kladdkakakoncept men ta mer vanilj istället för kakao. 

Fyllde hjärtformar med smeten och gräddade i ugnen medan jag kokade ihop kokostoscan. När klorna var klar lät jag dom stelna lite och sedan på med kokostoscan som var smaksatt med lime. Gräddade i ugnen igen till Toscana fått fin färg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s