Lammstek i lergryta

Jag fick en lergryta av mamma för ett år sedan och den har jag verkligen använd mycket, speciellt till lamm!

Idag gjorde ja en lammstek som var marinerad med olivolja, citron, timjan, rosmarin, salt, peppar och lite andra kryddor. När den stått i marinaden en stund satte och in den i lergryta. När halva tiden gått hade jag även i körsbärstomater, citronklyftor, lite olika rotgrönssaker och lät allting lagas sammans den fortsatta tiden i lergryta. 

Till det serverade jag en sås som var gjort på spadet från lammet och lite rödvin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s