Fisk och skaldjurskurs

Jag har på sista tiden verkligen fått upp  intresset för att laga fisk och skaldjur, men har känt att jag saknar idéer och kunskap för att laga riktigt bra mat. Därför började jag i torsdags en kurs inom just fisk och skaldjur. Redan första tillfället gav mig stor kunskap och inspiration. 

I torsdags lagade vi musslor på olika sätt. Jag har aldrig själv kokat musslor så nu fick jag lära mig hur man ska utskilja bra från dåliga, bland annat. 

Under kvällen lagade vi vitvinskokade musslor, blåmögelostgratinrademusslor, samt torsk med sås på musselspadet. En riktigt god torsdagsmiddag avnjöts sedan. Längtar redan till nästa veckas kurs! 
Vitvinskokade musslor med grädde

Blåmögelostgratinerade  musslor

Torsk med musselsås

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s