Fisk & skaldjurskurs dag 2

I torsdags var det dags för tillfälle nummer två på fisck och skaldjurskursen. Denna gång var det fokus på vardagsmat. 

Under kvällen gjorde varje grupp helstekt panerad rödspätta med rödbetor, citron,kapris,persilja, krutonger och lök.Fiskbiffar av lax och kolja och en fiskgratäng med kolja.

Rödspättan fick vi även lära oss att flå! Det var första gången jag har flått en fisk men det rätt ok och hoppas att det blir bra även för kommande fiskar hemma i mitt eget kök 🙂 

Gott blev det och kul med ny inspiration!  

       

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s