3 sorters våfflor

Idag är det våffeldagen och jag tjuvstartade redan igår med att äta våfflor. Det blev två matigare våfflor och en efterättsvåffla. 

Den första våfflan bestod av egenplockade kantareller, lök, persilja och lite riven parmesan. En mycket god och enkel våffla.

  
Den andra bestod av krabbröra gjort på krabbkött, turkiskyoghurt, majonnäs, stenbitsrom och dill. Ovan på den serverades rödlök och stenbitsrom.

  
Den sita och efterättsvåfflan var med vaniljglass och hjortronsylt. Riktigt mumsigt! 

 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s