Granatäpplemarinerade lammracks

I lördag bjöd jah bland annat på grantaäpplemarinerade lammracks. Lammet låg i marinaden omkring en timme innan jag förstekte det snabbt omen stekpanna och sedan i i ugnen tills det var ca 55grader och det var perfekt rosa inuti. 

Till detta serverade jah skivad potatis som var tillagade i ugnen och smaksatta med timjan. Det blev även lite extra granatäpplekärnor och savoykål som servades till.  

   

Annonser

1 thought on “Granatäpplemarinerade lammracks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s