Knaperstekt laxfile med råstekt potatis och morötter

I söndags blev det knaperstektlaxfile med råstekt potatis och morötter. Jag fick tag på riktigt bra färsk lax idag som jag skar ut fina laxfileer ifrån. Laxen stekte jag sedan och smaksatte med salt, peppar och dill. Skinnet på laxen blev knaprig och gott. 

Till laxen hade jag stekt potatis och morötter tillsammans med lite lök. En egentblandad romsås bestående av stenbitsrom, turkisk yoghurt, dill och majonnäs servades till samt kokta gröna ärtor. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s