Saffransrisotto med lax och parmesanchips

En god risotto är aldrig fel och jag tröttnar aldrig på det! Fast jag bara gjort det själv tre gånger men har ätit det massor av gånger och olika varianter varje gång! 

 Nu blev det dags för en ny variant av risotto och denna gång blev det en god saffransrisotto med knaperstektlax, musslor och ett krispigt parmesanchips. 

I risotton hade jag mer än de vanliga ingredienserna också saffran, färnkol, dill, musslor, och ärtor. Tillsammans med detta serverade jag en laxfile som jag knaperstekt skinnet på och smaksatt med citron, salt och peppar. 

Parmesanchipset gjorde jag i ugnen och var smaksatt med lite salt och lite vitlök som serverades tillsammans med laxen och risotton. 

Resultatet blev oväntat gott och kommer definitivt göras om och även förbättras! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s