3 olika sorters lax

Till förrätt på middagens lördags blev det en tallrik med tre olika sortera lax.  

 

Första laxen : Laxerulle fylld med en fylling bestående av fetaost, riven pepparrot, färskost och gräslök. Bara att blanda ihop alla ingredienser och bred på laxskivorna och rulla ihop. 

Andra laxen : en marinernad lax. Marinaden bestod av soja, ingerfära, chili, honung, citron, salt och peppar. Serverat med sesamfrön och chili.. Blanda ihop marinaden och pensla på laxskivorna och rulla ihop. Strö över seamfrön och lite chili. 

Tredje laxen: En laxröra på smörstektrågbröd. Rörans ingredienser var varmröktlax, rivet äpple, creme fraiche, salt, peppar och dill. Bara att röra ihop och låta stå några timmar. Sedan stekte jag rågbrödet i smör och serverade med laxröran ovanpå. 

På tallriken serverades även sparris och parmesankrisp! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s