Svamprisotto med Honungsglazad kyckling

Till huvudrätt på middagen i lördags sververade en risotto med Honungsglazadkyckling 

Risotton gjordes som en vanlig risotto som jag tillsatte kantareller, egenplockade, och champinjoner. Till dem serverade jag en kycklingfilé som tillagats i ugnen med en glaze innehållande hoisinsås, chipotlepasta, vitvinsvingärer, vitlök och rätt mycket honungen. Glazen hade jag kokat samman och låt svalna innan jag penslade på kycklingen. Penslade även på 3-4ggr under  tillagningen.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s