Lammrostbiff med rotgrönssaker & fetaoströra

Till middag igår lagade jag för första gången lammrostbiff.

Jag marinerade först lammet i en marinad smaksatt med rosmarin, timjan, salt, olivolja, citron och honung. Lät det stå någon timme tills det var redo att börja med resten av maten. 

Polkabeta, sötpotatis och potatis rostade jag i ugnen och serverade tillsammans med lammet. Det var smaksatt med slag och timjan.

Till detta hade jag även en röra bestående av créme fraiche, fetaost, citronskal, citronsaft och oregano. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s