Mörk & ljus chokladtryffelpaj

I söndags var jag på riktigt sugen på att baka så det blev en paj med två olika sorters tryffel.

Pajskalet var gjort på vanlig pajdeg. Sedan hade jag först en mörktryffel som var smaksatt med pepparmynta. När tryffeln hade stelnat ordentligt gjorde jag den andra. Det blev en ljustryffel med flingsalt som jag hällde ovanpå den mörka och lät den stelna. Tillsammans blev det två fina lager!

Recept http://mittkok.expressen.se/recept/paj-med-tva-sorters-tryffel/


  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s