Bröd med fyra olika sorters mjök

Köpte en jäsform för någon vecka sedan och testade då med detsamma att göra ett eget bröd.

Den gången blev det ett bröd med fyra olika sotets mjöl och toppar med pumpakärnor och havregryn.  Mjölsorterna jag hade använde mig av var vetemjöl, vetemjölspeciaö, dinkelmjöl, durumvete och grahamsmjöl.

Jäsformen fungerade väldigt bra och gav brödet en fin form och mönster.

Repet på  http://mittkok.expressen.se/recept/brod-med-4-olika-mjolsorter/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s