Durumvete- & grahamsbröd med tranbär

Igår kväll blev det lite brödbakning. Denna gång fjorden jag ett bröd med durumvete och grahamsmjöl som var smaksatt med tranbär.  Ett mycket gott bröd med lite sötma från tranbären. Perfekt för en god lördagsfrukost!  Använde jäskorgen även denna gång och det ger verkligen ett ta resultat och en fin form på brödet!

Recept på   http://mittkok.expressen.se/recept/durum-grahamsbrod-med-tranbar/

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s