Kokospaj med hallon och kaffetryffel 

I helgen blev det lite bakning och denna blev det minipajer. 

Pajskalet är gjort på kokosflingor och lite rörsocker för att få sötman lite grann. Skalet gräddades och i botten mosade jag hallon och bredde ut. 

Jag kokade sedan ihop en mörk chokladtryffel som jag smaksatte med kaffe och hällde i pajskalet. Lät stelna och serverade med hallon. En riktigt god och smakrik eftersätt som inte är alltför söt. 

Recept finns på http://mittkok.expressen.se/recept/kokospaj-med-hallon-och-kaffetryffel/

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s