Frukostbröd

Ett perfekt bröd att baka klart på lördag eller söndagsmorgonen, då det har jäst i kylskåpet under natten. Det är gjort på durmvete, dinkelmjöl, chiafrön, solroskärnor, havregryn, linfrön och pumpakärnor.
Man man välja på att grädda det i portionsformar eller direkt på en plåt med bakplåtspapper.

Riktigt goda bröd jag har och jag kommer fortsätta att göra det flera gånger.

Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/frukostbrod/

Foto 2015-06-06 11 45 42 (1)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s