Lax med marinad av koriander, chili, soja, ingefära och sesamfrön

Idag var jag inspirerad av det asiatiska köket och det låg lax framme för att tillagas. Det blev således lax tillagad i ugn. Marinaden bestod av ljus soja, riven färsk ingefära, koriander, chili och sesamfrön.

Laxen tillagades sedan på låg temperatur i 125 grader i ca 30minuter. En mycket god lax som serverades med potatis och sötpoatis. Marinaden var mycket god och man kände smakerna från det asiatiska köket.

Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/lax-med-marinad-av-koriander-chili-soja-ingefara-och-sesamfron/

jenniesmatochbak

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s