Kalvfärsbiffar med kapris och sötpotatis pommes

Första gången jag gjort någon med kalv och då blev det kalvfärsbiffar med kapris. Till det serverade jag sötpotatis pommes och en egengjord koriandermajonnäs.

Kalvfärsen blandade jag med ägg och hackad kapris och formade till biffar. Biffarna stekte jag sedan tills att det var genomstekta. Sötpotisen friterade jag i rapsolja 4 gånger innan det var klara och serverade dessa med riven parmensan.

En egengjord koriandermajonnäs blev överraskande god till!

Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/kalvbiffar-med-kapris-samt-sotpotatispommes/ och http://mittkok.expressen.se/recept/koriandermajonnas/

jenniesmatochbak                              jenniesmatochbak

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s