Grovt morotsbröd med pumpakärnor

Ytterligare ett bröd har blivit testat och denna gång blev det ett grovt bröd med rågmjöl och fullkorns dinkelmjöl. Brödet innehåller även morötter och solroskärnor.

Jäskorgen är verkligen härlig och ger så bra form på brödet! Kommer användas för mycket testbakning av  bröd i framtiden.

Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/grovt-morotsbrod-med-pumpakarnor/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s