Jordgubbar med digistivekrisp och vanilkräm

Nu är det ett tag sedan midsommar men ville ändå skriva om desserten. Den består av digistivekrisp, egengjord vaniljkräm och jordgubbar.

Digistivekexen var mosade i mindre bitar och sedan hade jag stekt i smör tills att det blev krispiga. Vaniljkrämen gjorde jag direkt på morgonen så att smakerna fick dra under dagen. Till servering varvade jag sedan krisp, jordgubbar och vaniljkräm.
En god och enkel desert med mycket smak! Perfekt på midsommar eller annan dag under sommaren.

Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/jordgubbar-med-digistivekrisp-och-vaniljkram/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s