Smulpaj med blåbär och vaniljsås 

Denna sommar är det verkligen blåbärens år. Var jag än vänder mig i skogen hittar jag blåbär! Många timmar jag tillbringas i skogen och med massor av blåbär med mig mig som resultat.

Det finns hur mycket som hellst att göra med blåbär men denna gång blev det en härlig smulpaj. 

Jag använde riven kokos, fiberhavregryn och lite smör för att göra smuldegen. Till serverade jag en egengjord vaniljsås.

 
Recept på http://mittkok.expressen.se/recept/smulpaj-med-blabar/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s